Tuigerij

Mooi nieuws! De Oosterscheldeboer breidt zijn bedrijfsactiviteiten uit met een kleinschalige tuigerij voor de watersport: North Sea Ropes. De focus zal hoofdzakelijk liggen op touwwerk, zeerelingen en bovenal een goede en snelle service! Deze activiteiten zijn mooi te combineren met het reilen en zeilen van De Oosterscheldeboer; zowel binnen als buiten het kreeftenseizoen.

Wat gaan we doen?

Vanaf 1 november 2023:

  • Leveren van A-kwaliteit touwwerk en aanverwante artikelen voor de watersport. Denk hierbij aan merken als English Braids, Marlow, Wichard en ons eigen merk North Sea Ropes.

  • Splitswerk: Waaronder oogsplitsen voor polyester, HMPE & Dyneema vallen, schoten en landvasten, verjongen en het aan boord splitsen van eindloze lijnen voor rolgrootzeilen.

  • Zeerelingen: Inmeten en maken van nieuwe zeerelingen en andere toepassingen van staaldraad.
  • Levering en montage aan boord in de regio Zeeland. Geen tijd of zie je het niet zitten om zelf de nieuwe vallen in te scheren of de nieuwe zeereling te monteren? Wij doen het graag voor je!

Vanaf het najaar van 2024:


  • Als aanvulling op onze lokale service wordt in het najaar van 2024 de webshop www.northsearopes.nl gelanceerd. Hier zal meer informatie te vinden zijn over het mooie assortiment én de mogelijkheid om al onze producten (en diensten) online te bestellen. Ook hier geldt: bestelde producten kunnen in de regio Zeeland in overleg aan boord geleverd of gemonteerd worden.
  • Daarnaast zijn wij sinds 2015 importeur/distributeur van onder andere The Absorber (www.the-absorber.nl). Deze en andere watersport gerelateerde producten, diensten en ideeën worden in de loop van 2024 geïntegreerd in ons bedrijf. Blijf op de hoogte en schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief!

Waar gaan we dit doen?

Regio Zeeland & online. Met de tuigerij in Zierikzee hebben we de perfecte uitvalbasis voor het aanbieden van onze diensten in de hele Zeeuwse en Zuid-Hollandse Delta. Onder de regio Zeeland verstaan we alle jachthavens aan of rondom het Haringvliet, de Grevelingen, de Oosterschelde, het Veerse Meer en de Westerschelde. Online bestellingen kunnen we wereldwijd verzenden. Graag het assortiment van dichtbij bekijken? We nemen altijd samples mee als we op pad gaan; daarnaast ben je op afspraak van harte welkom in de werkplaats in Zierikzee!

Wie gaat het doen?

Van kinds af aan is Erik Jan van de Zande (32) fanatiek wedstrijdzeiler en watersportliefhebber in het algemeen. Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende facetten van de watersportbranche is het tijd voor de volgende stap. Net als het runnen van De Oosterscheldeboer past ook deze stap mooi in het kader “doen wat je leuk vindt”!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over de ontwikkelingen, acties & meer!

Populaire producten

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over de ontwikkelingen, acties & meer!

Actie:
Ontvang bij bestellingen vanaf €75,- gratis Zeeuwsche Zoute Glas Puur, gerookt, Wakame of Zeekraal t.w.v. € 9,95. Voorkeur voor een smaak? Geef aan in het bestelproces!