Recepten

19/10/2020

Krabcocktail met meloen

Heerlijke krabcocktail met meloen. Verfrissend en verrassend. Het lekkerst met verse Noordzeekrab uit de Oosterschelde en zelfgemaakte cocktailsaus.

Krabcocktail

Ingrediënten

Bereiding

Kook de krabbenpoten gaar in 10 min en haal al het vlees er uit. Maak met behulp van een tang balletjes van de meloen. Verdeel het krabbenvlees, de Hollandse garnalen en de meloen balletjes over vier glazen. Maak zelf de cocktailsaus (vier el mayonaise, 1 el ketchup, scheutje Worcestersaus, paar druppels tabasco, 1 el mosterd, paar druppels limoen en eventueel 1 el room) of gebruik kant en klare cocktailsaus. Verdeel de cocktailsaus over het vlees en garneer het met een schijfje limoen. Succes verzekerd!

Deel dit bericht ->
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
LinkedIn

Aanraders bij dit recept

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Zeeuws Zilt - Zeevenkel Mayonaise - De Oosterscheldeboer

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Zeeuws Zilt - Zeekraal Mosterd - De Oosterscheldeboer
Winteractie: Gratis Zeeuwsche Zoute Glas Puur, gerookt, Wakame of Zeekraal t.w.v. € 9,95 bij bestellingen vanaf € 75,-. Voorkeur voor een smaak? Geef de gewenste variant aan bij de notities in het bestelproces!