Recepten

19/10/2020

Krabcocktail met meloen

Heerlijke krabcocktail met meloen. Verfrissend en verrassend. Het lekkerst met verse Noordzeekrab uit de Oosterschelde en zelfgemaakte cocktailsaus.

Krabcocktail

Benodigde Ingrediënten

Bereiden

Kook de krabbenpoten gaar in 10 min en haal al het vlees er uit. Maak met behulp van een tang balletjes van de meloen. Verdeel het krabbenvlees, de Hollandse garnalen en de meloen balletjes over vier glazen. Maak zelf de cocktailsaus (vier el mayonaise, 1 el ketchup, scheutje Worcestersaus, paar druppels tabasco, 1 el mosterd, paar druppels limoen en eventueel 1 el room) of gebruik kant en klare cocktailsaus. Verdeel de cocktailsaus over het vlees en garneer het met een schijfje limoen. Succes verzekerd!

Deel dit bericht ->
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Handige producten bij dit gerecht