Kerstpakketten

Ben je op zoek naar een leuk, origineel en bruikbaar cadeau- of kerstpakket? De Oosterscheldeboer heeft het. Ga voor één van onze standaard cadeaupakketten of stel je eigen pakket(ten) samen. Onze pakketten worden geleverd in de Oosterscheldeboer emmer of in een authentieke houten oestermand.

Zelf samenstellen

Het zelf samenstellen van een cadeau- of kerstpakket werkt als volgt: Plaats eenvoudig de gewenste producten in het winkelmandje. Voeg naar keuze de Oosterscheldeboer emmer of het oestermandje toe, dan maken wij er een mooi cadeau- of kerstpakket van. Speciale wensen? Plaats een opmerking in het bestelproces of neem contact met ons op.

Zakelijk

Wil jij je relaties of werknemers verrassen met een origineel Zeeuws cadeau- of kerstpakket? De Oosterscheldeboer levert cadeau-, relatie- of kerstpakketten met de mooiste Oosterschelde producten op maat. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onze standaard cadeaupakketten

Actie:
Ontvang bij bestellingen vanaf €75,- gratis Zeeuwsche Zoute Glas Puur, gerookt, Wakame of Zeekraal t.w.v. € 9,95. Voorkeur voor een smaak? Geef aan in het bestelproces!