Algemene voorwaarden

Bestellen
Verse producten
Vanwege de kleinschalige en duurzame visserij is er dagelijks slechts een beperkt aanbod aan Oosterscheldekreeft en Noordzeekrab. Om deze reden zijn ze op dit moment alleen te bestellen via info@oosterscheldeboer.nl of WhatsApp/bellen met +31 6 43 24 52 66. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij op tijd je bestelling te plaatsen. *Let op: De verse Oosterschelde producten zijn alleen leverbaar van 1 april t/m 15 juli.

Overige producten
De overige producten kunnen eenvoudig besteld worden via onze webshop. Direct na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je per email een bevestiging. Indien het gewenste product niet meer op voorraad is dan word je hiervan op de hoogte gesteld. Het kan voorkomen dat de kleur of verpakking licht afwijkt van de getoonde afbeeldingen.

Betaalmogelijkheden
Verse producten
Het afrekenen van de verse producten verloopt zo mogelijk via een betaalverzoek. Dit kan zowel via de email als via WhatsApp. Zakelijke bestellingen kunnen uiteraard op factuur.

Overige producten
In de webshop kan je veilig en eenvoudig betalen via iDeal, PayPal, Creditcard, Mister Cash, Bancontact of Overboeking. In het bestelproces kan je de betaalmethode kiezen die de voorkeur heeft.

Levering & Bezorging
Verse producten
De Oosterscheldekreeft en Noordzeekrab is op afspraak af te halen in Zierikzee. Op Schouwen-Duiveland en omgeving kan in overleg de bestelling thuis worden afgeleverd, evenals grotere zakelijke bestellingen.

Overige producten
Na ontvangst van betaling wordt jouw bestelling zo snel mogelijk verzonden. Wij streven ernaar alle orders binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Bestellingen worden verzonden met PostNL, DHL of DPD. Heb je de voorkeur voor afhalen? In overleg kan je de bestelling ophalen in Zierikzee.

Verzendkosten
Verse producten
Bestellingen vanaf €75,- kunnen op Schouwen-Duiveland en omgeving in overleg thuis worden bezorgd. Afhalen is uiteraard altijd gratis! Wil je de Oosterscheldekreeft of Noordzeekrab(benpoten) graag gekookt geleverd krijgen? Geen probleem. Wij kunnen dit voor je doen.

Overige producten
Bij een bestelling vanaf €75,- betaal je in Nederland en België geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de €75,- bedragen de verzendkosten slechts €4,95. Afhalen is uiteraard altijd gratis!

De verzendkosten naar andere landen in Europa bedragen €12,50. Vanaf €150,- gratis verzending!

Algemene gegevens
De Oosterscheldeboer
Banninklaan 10
4301 NN Zierikzee
E: info@oosterscheldeboer.nl
W: www.oosterscheldeboer.nl
T: +31 6 43 24 52 66
KvK: 64490750
BTW: NL002245445B48
IBAN: NL69 RABO 0307 2022 75

Retour
Verse producten
De Oosterscheldeboer streeft ernaar alleen de allerbeste kwaliteit te leveren. Niet tevreden? Neem contact met ons op!

Overige producten
Mocht u een aankoop willen retourneren dan is dit mogelijk binnen 14 dagen na aankoop. Vermeld hierbij uw wensen en/of bankrekeningnummer. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Het artikel dient ongebruikt en goed verpakt in de originele verpakking opgestuurd te worden naar:

De Oosterscheldeboer
Banninklaan 10
4301 NN Zierikzee

Over ons
De Oosterscheldeboer richt zich op kleinschalige en duurzame (kreeften)visserij op de Oosterschelde. In samenwerking met Visserijbedrijf ZZ-14 wordt in het kreeftenseizoen vanuit Zierikzee gevist op Oosterscheldekreeft, Noordzeekrab en Oosterscheldepaling. Naast de visserij richt De Oosterscheldeboer zich op de (online) verkoop van Oosterscheldeproducten, kreeftenbestek, kookartikelen, cadeaus, cadeau- en kerstpakketten en meer!

Privacy
De door u aan ons verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Zakelijke klanten
Interesse in grote afnames van Oosterscheldekreeft en Noordzeekrab? Of ben je op zoek naar leuke relatiegeschenken of kerstpakketten? Met ons assortiment van Oosterschelde producten staan wij graag voor jou klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Actie:
Ontvang bij bestellingen vanaf €75,- gratis Zeeuwsche Zoute Glas Puur, gerookt, Wakame of Zeekraal t.w.v. € 9,95. Voorkeur voor een smaak? Geef aan in het bestelproces!